Ce este CMO?

Dispozitivele de protecţie electromagnetică CMO

Concomitent cu apariţia în anii ’90 a tehnologiei de fragmentare şi modulare în domeniul transmiterii informaţiei, cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin a descoperit principiul de creare şi menţinere a unei biocompatibilităţi între câmpurile electromagnetice artificiale din mediul ambiant şi biocâmpul organismului uman.

Cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin, împreună cu colaboratorul său, biofizicianul rus Vladimir N. Binhi, au alcătuit un grup de prestigioşi cercetători din diferite ţări în cadrul Centrului de Biofizică Electromagnetică Tecnolab Research Center, Franţa. De-a lungul a 10 ani de cercetări, aici s-a perfecţionat biotehnologia oscilatorului magnetic de compensare CMO (Compensating Magnetic Oscillator).

Compania ComoSystems a fost înfiinţată din iniţiativa fondatorilor Tecnolab, în anul 2003, pentru a pune la dispoziţia publicului larg dispozitivele CMO.

Cum funcţionează un dispozitiv CMO?

Fiecare CMO conţine o soluţie microcristalină, care, activată de radiaţiile electromagnetice ambiante, generează un semnal de compensare ce asigură o funcţionare optimă a cuplului ion-proteină.

Funcţionarea proteinelor este perturbată de rezonanţa dintre frecvenţa de rotaţie şi oscilaţie a ionilor din cavitatea proteică şi frecvenţa undelor electromagnetice pulsate.

De exemplu, ionul de Calciu are în cavitatea proteică o frecvenţă proprie de rotaţie de 35−40 Hz şi o frecvenţă proprie de oscilaţie de 1−2 GHz. Aceste valori se regăsesc din păcate şi în plajele de frecvenţă ale undelor emise de telefoanele mobile. Semnalul CMO are capacitatea de a menţine într-un echilibru optim cuplul ion-proteină, asigurând funcţionarea optimă a celulelor şi implicit a întregului organism.

ion-proteina

Originalitatea dispozitivelor CMO constă şi în dimensiunea lor miniaturizată şi autonomia lor energetică obţinută chiar din mediul ambiant poluat electromagnetic (asemănător conceptului Electromagnetic-Harvester, apărut recent). În plus, acţionând doar la nivel biologic, CMO nu modifică cu nimic câmpurile electromagnetice din mediul ambiant şi nu perturbă buna funcţionare a dispozitivelor electronice.

Mai multe detalii despre dispozitivele CMO găsiţi pe paginile Întrebări frecvente şi Cum aleg dispozitivele CMO? ale site-ului protectie-electromagnetica.ro.

CMO − O protecţie validată biologic

Eficacitatea tehnologiei CMO este validată biologic prin studii ştiinţifice care au demonstrat că toţi indicatorii biologici afectaţi de undele electromagnetice pulsate revin la normal prin utilizarea dispozitivelor CMO, chiar în cazul expunerii continue la poluarea electromagnetică.

Rezumatul principalelor studii ştiinţifice ce dovedesc eficacitatea dispozitivelor CMO

rezumat-studii-CMO

Lista completă a studiilor ştiinţifice de validare CMO se găseşte la: studii ştiinţifice.