Descriere
Biscuiți cu ghimbir fără gluten Farabella, gustoși și răcoritori, cu o aromă plăcută și ușor „înțepătoare”, sunt ideali pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Ingrediente: amidon de porumb, ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic (18,5%), zahăr, făină de porumb, ouă, făină de orez, bucăți de ghimbir (6%), lapte praf integral, sare, agenți de creștere (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), arome naturale, scorțișoară (0,1%).
Poate conține urme de nuci și susan.
NU conține: conservanți, gluten, ulei de palmier, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1997 kJ / 476 kcal
Grăsimi – 19 g
din care acizi grași saturați – 1,9 g
Carbohidrați – 72 g
din care zaharuri – 18 g
Fibre – 1,9 g
Proteine – 3,2 g
Sare – 0,08 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Biscuiți cu ghimbir fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: Il Biscotto allo Zenzero