Descriere
Ciambelline cu ovăz și migdale – Biscuiți fără gluten Farabella au un gust autentic și delicios, fiind ideali pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Sunt făcuți cu ingrediente atent selecționate, fără conservanți, doar cu arome naturale. Își păstrează gustul și aroma în timp.
Ingrediente: amidon de porumb, maltitol (îndulcitor), ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, făină de ovăz (15%), ouă, amidon de cartofi, inulină, făină de migdale (3,7%), amidon de orez, lecitină din floarea-soarelui (emulgator), arome naturale, gumă xantan (agent de îngroșare), agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), sare, vanilină.
Poate conține urme de nuci și susan. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
NU conține: lactoză, zahăr, gluten, conservanți, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1999 kJ / 478 kcal
Grăsimi – 20 g
din care acizi grași saturați – 2,1 g
Carbohidrați – 67 g
din care zaharuri – 0 g
din care polioli (îndulcitori) – 20 g
Fibre – 5,4 g
Proteine – 4,1 g
Sare – 0,17 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Ciambelline cu ovăz și migdale s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: Le Ciambelline all’Avena e Mandorle