Infinito cu cocos și ciocolată – Biscuiți fără gluten Farabella sunt biscuiți dulci și crocanți, cu arome naturale, ideali în orice moment al zilei.
Aroma exotică și proaspătă a nucii de cocos întâlnește gustul și energia ciocolatei într-o îmbrățișare fără sfârșit, creând un biscuit dulce, hrănitor și bogat în fibre.
Biscuiții fără gluten Infinito s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Nu i-am putea numi altfel, pentru că au o aromă și un gust… infinite!
Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr, amidon de cartofi, făină de ovăz (15%), ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, fulgi de ciocolată neagră (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie – 11, 7%), făină de orez brun, nucă de cocos (6,5%), unt, ouă, lapte praf integral, amidon de orez, lecitină de floarea soarelui (emulgator), arome naturale, sare, agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), agenți de îngroșare (xantan), vanilină.
Poate conține urme de nuci.
NU conține: conservanți, gluten, ulei de palmier.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 2132 kJ / 509 kcal
Grăsimi – 27 g
din care acizi grași saturați – 12 g
Carbohidrați – 57 g
din care zaharuri – 30 g
Fibre – 7,7 g
Proteine – 5,3 g
Sare – 0,23 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Vezi produsul pe site-ul producătorului: L’Infinito – Biscotto al Cocco e Cioccolato