Descriere
Infinito cu ovăz și alune – Biscuiți fără gluten Farabella sunt biscuiți dulci și crocanți, cu arome naturale, ideali în orice moment al zilei.
Biscuiții fără gluten Infinito s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Nu i-am putea numi altfel, pentru că au o aromă și un gust… infinite!
Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr, făină de ovăz și fulgi de ovăz (17%), ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic (15,5%), amidon de porumb, făină de orez brun, făină de porumb, amidon de cartofi, ouă, făină de alune (2,5%), amidon de orez, lapte praf integral, lecitină de floarea soarelui (emulgator), arome naturale, sare, agenți de creștere (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu).
Poate conține urme de nuci și susan.
NU conține: conservanți, gluten, ulei de palmier, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 2046 kJ / 487 kcal
Grăsimi – 20 g
din care acizi grași saturați – 2,8 g
Carbohidrați – 70 g
din care zaharuri – 22 g
Fibre – 1,7 g
Proteine – 6,0 g
Sare – 0,29 g
Fosfor – 227 mg
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Vezi produsul pe site-ul producătorului: L’Infinito – Biscotto all’Avena e Nocciole