LAPTE PRAF INTEGRAL
5 kg

150,00 lei

grăsime 26%
pungă de 5 Kg

În stoc

SKU: LPI5 Categorie:

Descriere

Lapte praf integral produs din lapte de vacă proaspăt, pasteurizat, cu un conținut de grăsimi din lapte de cel puțin 26%, uscat prin pulverizare.

Laptele praf integral poate înlocui laptele lichid în reţetele de deserturi, ciocolată de casă, iaurt, sosuri, ricotta.
Poate fi folosit pentru a face acasă lapte condensat.

Uşor de utilizat şi depozitat, laptele praf are avantajul unui termen lung de valabilitate în comparaţie cu laptele lichid.

Caracteristici organoleptice:
– Culoare/Aspect: pudră de culoare alb-crem.
– Aromă/Miros: caracteristic de lapte, plăcut, dulceag.

Caracteristici fizico-chimice:
– Umiditate: 2,7% max
– Grăsimi: 26,1% max
– Conţinut de lactoză: 40,4% aprox.
– Proteină (în materie uscată): 25,1% min

Informaţii nutriţionale pentru 100 gr de produs:
– Energie: 2084 KJ / 498 Kcal
– Proteină: 24 g
– Carbohidraţi (Lactoză): 42 g
– Grăsimi: 26 g
– Acizi graşi saturaţi: 17,9 g; Acizi grasi monosaturaţi: 6,6 g; Acizi graşi polinesaturaţi: 0,65 g; Acizi grași trans: 0,78 g
– Colesterol: 95,11 mg
– Fibre: 0 g
– Sodiu: 370 mg
– Sare: 0.93 g

Ambalare, Depozitare, Valabilitate:
– Produsul este ambalat in pungi alimentare de 5 kg.
– Produsul trebuie depozitat în condiţii special amenajate, în spaţii ventilate, uscate, ferit de razele soarelui, neavând contact cu pereţii sau podeaua, la o temperatură mai mică de 25°C şi cu o umiditate mai mică de 65%.
– Păstrat în condiţiile de depozitare specificate mai sus şi în ambalajul original sigilat, produsul are ca termen de valabilitate 12 luni de la data fabricaţiei.
– După deschidere se recomandă utilizarea produsului în termen de 3-5 zile şi păstrarea lui la temperaturi sub 4°C, ferit de umezeală şi lumină.

Produs în POLONIA.