Descriere
Spaghete fără gluten Farabella, realizate din făină de porumb și orez, pun în valoare tradiția italiană a pastelor lungi.
Spaghetele fără gluten se pretează a fi gătite cu orice tip de condiment și – datorită consistenței lor desăvârșite – sunt apreciate pentru plăcerea de a le învălui cu furculița.
Ingrediente: făină de porumb, făină de orez, emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași.
*Poate conține urme de soia.
NU conține: gluten, ouă, lactoză, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1500 kJ / 350 kcal
Grăsimi – 1,4 g
din care acizi grași saturați – 0,2 g
Carbohidrați – 78 g
din care zaharuri – 1,5 g
Fibre – 1,8 g
Proteine – 6,4 g
Sare – 0 g
Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat și răcoros.
Ambalare: cutie de 500 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Spaghete fără gluten Farabella s-au născut din pasiunea și experiența de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: Spaghetti senza glutine