Stele cu iaurt și cacao – Biscuiți fără gluten Farabella sunt crocanți, aromați, fără zahăr, cu făină de porumb și orez, ideali pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Ingrediente: maltitol, amidon de porumb, ulei de floarea soarelui, făină de orez, făină de porumb, iaurt integral (5,6%), amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, cacao pudră cu conținut scăzut de grăsimi (4,5%), lapte praf integral, ouă, agenți de creștere (bicarbonat de amoniu, pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu), lecitină de soia, sare, arome naturale.
NU conține: conservanți, gluten, ulei de palmier, zahăr.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1703 kJ / 405 kcal
Grăsimi – 19,1 g
din care acizi grași saturați – 2,4 g
Carbohidrați – 40 g
din care zaharuri – 0,0 g
Fibre – 1,2 g
Proteine – 4,7 g
Sare – 0,4 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 300 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Stele cu iaurt și cacao – Biscuiți fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: Le Stelle allo Yogurt e Cacao