INULINA din agave ecologică este o fibră probiotică solubilă, ce poate fi folosită ca îndulcitor natural și sănătos.
Pudra de inulină de agave este extrasă din planta albastră de agave, originară din Mexic, din culturi certificate ecologic. Nu conține zahăr, fiind o alegere excelentă pentru diabetici.
Inulina este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol probiotic. Inulina nu este digerabilă, astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.
Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vitaminelor din complexul B, îmbunătățește absorbția mineralelor.
Potrivit unor studii recente, consumul a 10 g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescând activitatea enzimei antioxidante SOD (SuperOxid Dismutaza).
INULINA din agave ecologică este foarte solubilă în apă rece și are un gust neutru, fiind o opțiune excelentă pentru îndulcirea ceaiului, cafelei sau altor băuturi, cât și a prăjiturilor.
Ingrediente: inulină din agave* sub formă de pudră probiotică solubilă.
* din culturi certificate ecologic.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică: 822 kJ / 204 kcal
Grăsimi: 0 g
– din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 6 g
– din care zaharuri: 6 g
Fibre: 90 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,33 g
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Origine: Mexic
Ambalat si distribuit de PRONAT SRL, www.pronat.ro
Distribuitor certificat ecologic: RO-ECO-008