Descriere
Granola fulgi de ovăz cu alune fără gluten Farabella este hrănitoare și delicioasă, ideală pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Granola conține ingrediente atent selecționate, 100% pe bază de plante, fără conservanți, doar cu arome naturale. Își păstrează textura crocantă, gustul și aroma în timp.
Ingrediente: fulgi de ovăz (57,2%), îndulcitor: maltitol, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, boabe de alune de pădure (6,8%), amidon de porumb, aromă naturală de alune de pădure, sare.
Poate conține urme de nuci și soia. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
NU conține: lactoză, zahăr, gluten, conservanți, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1810 kJ / 433 kcal
Grăsimi – 17 g
din care acizi grași saturați – 1,7 g
Carbohidrați – 52 g
din care zaharuri – 0 g
din care polioli (îndulcitori) – 16 g
Fibre – 4,9 g
Proteine – 6,9 g
Sare – 0,20 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de surse de lumină și căldură. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: cutie de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Granola fulgi de ovăz cu alune fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: La Granola d’Avena con Nocciole