Granola fulgi de ovăz cu cacao fără gluten Farabella 200g

30,00 lei

fulgi de ovăz cu boabe de cacao și pudră de cacao
fără lactoză, zahăr, gluten

În stoc

Cod produs: FGFOC200 Categorie: Etichete: , , , , Brand:

Descriere

Granola fulgi de ovăz cu cacao fără gluten Farabella este hrănitoare și delicioasă, ideală pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.

Granola conține ingrediente atent selecționate, 100% pe bază de plante, fără conservanți, doar cu arome naturale. Își păstrează textura crocantă, gustul și aroma în timp.

Ingrediente: fulgi de ovăz (59,8%), îndulcitor: maltitol, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, amidon de porumb, boabe de cacao (4,3%), cacao cu conținut redus de grăsimi (1,8%), aromă naturală de cacao, sare.
Poate conține urme de nuci și soia. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

NU conține: lactoză, zahăr, gluten, conservanți, organisme modificate genetic.

Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1763 kJ / 421 kcal
Grăsimi – 16 g
din care acizi grași saturați – 2,9 g
Carbohidrați – 51 g
din care zaharuri – 0 g
din care polioli (îndulcitori) – 15 g
Fibre – 6,1 g
Proteine – 7,2 g
Sare – 0,30 g

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de surse de lumină și căldură. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.

Ambalare: cutie de 200 g.

Producător: BioAlimenta SRL, Italia

Granola fulgi de ovăz cu cacao fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.

Vezi produsul pe site-ul producătorului: La Granola d’Avena con Cacao e Fave di cacao

Informații suplimentare

Greutate 0,200 kg