Descriere
Granola fulgi de ovăz cu cacao fără gluten Farabella este hrănitoare și delicioasă, ideală pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Granola conține ingrediente atent selecționate, 100% pe bază de plante, fără conservanți, doar cu arome naturale. Își păstrează textura crocantă, gustul și aroma în timp.
Ingrediente: fulgi de ovăz (59,8%), îndulcitor: maltitol, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, amidon de porumb, boabe de cacao (4,3%), cacao cu conținut redus de grăsimi (1,8%), aromă naturală de cacao, sare.
Poate conține urme de nuci și soia. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
NU conține: lactoză, zahăr, gluten, conservanți, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1763 kJ / 421 kcal
Grăsimi – 16 g
din care acizi grași saturați – 2,9 g
Carbohidrați – 51 g
din care zaharuri – 0 g
din care polioli (îndulcitori) – 15 g
Fibre – 6,1 g
Proteine – 7,2 g
Sare – 0,30 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de surse de lumină și căldură. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: cutie de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Granola fulgi de ovăz cu cacao fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: La Granola d’Avena con Cacao e Fave di cacao